Fellesrådet for Afrika Meny

Behandling av personopplysninger

Sist oppdatert nov. 2020

Denne personvernerklæringen beskriver hvordan vi håndterer personopplysninger som samles inn gjennom ulike deler av Fellesrådets arbeid.

Fellesrådet vil oppbevare dine personopplysninger så lenge det er nødvendig for det formål personopplysningene ble samlet inn for. Fellesrådet behandler personopplysninger i henhold til gjeldende lovverk.

Daglig leder har det overordnede ansvaret for behandling av personopplysninger. Spørsmål om behandling av personopplysninger kan sendes per e-post til: afrika@afrika.no

Hva slags informasjon samler vi inn og hvor lenge lagrer vi den
Ved innsamlingskampanjer, gaver og donasjoner til Fellesrådet oppbevarer vi: navn, adresse, e-postadresse, telefonnummer, innbetalt beløp, kontoinformasjon og fødselsnummer.

Ved markedsføring, nyhetsbrev og informasjon om Fellesrådet oppbevarer vi: e-postadresse.

Når du melder deg på vårt nyhetsbrev så bruker vi kun e-postadressen din til å sende deg våre nyhetsbrev en til to ganger per måned. Vi bruker plattformen MailChimp til å sende ut nyhetsbrev. Vi lagrer e-postadressene i en egen database, deler den ikke med andre og e-postadressen slettes når den ikke lengre er i bruk.

a) Ved innkalling til årsmøtet oppbevarer vi: navn, adresse, innbetalinger og e-post
Ved rekruttering til nye stillinger: CV, søknad, attester og referanser. Opplysningene blir makulert etter søknadsprosessen er avsluttet.
b) E-post: Du kan sende e-post til oss, men bør ikke sende sensitivt innhold per e-post. Om vi mottar en slik e-post, behandler vi e-posten i henhold til innhold og sletter den straks.
c) Nettsiden vår samler inn brukerinformasjon gjennom informasjonskapsler (cookies). Informasjonskapslene inneholder ikke personopplysninger.
d) Vi bruker følgende analyseverktøy og tredjepartsløsninger: Google Analytics
Vi bruker Google Analytics til å samle inn statistikk og finne ut hvordan utviklingsfondet.no blir brukt. Se Googles personvernregler.

Utlevering av personopplysninger til andre
Fellesrådet deler ikke dine personopplysninger med andre enn nødvendige underleverandører og offentlige, norske myndigheter. Opplysningene blir ikke lagret lenger enn formålet tilsier.

Rettigheter og klagemuligheter
Du har rett til å kreve innsyn, retting eller sletting av personopplysningene vi oppbevarer om deg. Du har når som helst rett til å få endret opplysningene, kreve begrenset behandling, slette opplysninger, og rette innsigelse mot behandlingen.

For å benytte dine rettigheter, må du ta kontakt med Fellesrådet på e-post:afrika@afrika.no eller telefon: +47 97899748. Vi vil svare på din henvendelse så fort som mulig.

Vi vil be deg om å bekrefte identiteten din eller å oppgi ytterligere informasjon, før du tar i bruk dine rettigheter. Dette gjør vi for å være sikre på at det kun er deg personlig som får tilgang til dine personopplysninger.

Dersom du mener vår behandling av personopplysninger ikke er i tråd med gjeldende regelverk kan du klage til Datatilsynet. Du finner informasjon om hvordan kontakte Datatilsynet på Datatilsynets nettsider: www.datatilsynet.no





Bedriftsdatabase

Informasjonen i bedriftsdatabasen er basert på offentlig tilgjengelig informasjon om selskapene og på direkte etterspurt informasjon. Siste oppdatering av bedriftsdatabasen ble gjennomført i 2021. Dersom du er et selskap eller et enkeltindivid som ser mangler eller behov for oppdatering må du gjerne ta kontakt med Fellesrådet for Afrika.